Серија Light is life - Wave

WAVE

За сите оние кои сакаат нивниот лифт да биде поразличен од другите, комбинација на боја и светлина што и дава на оваа кабина посебна уникатност.

Технички спецификации:

Основна боја: Бела во комбинација со “INOX” елементи
Држач за раце: “INOX”
Под: Високо сјајни гранитни плочки
Осветлување: Лед технологија со можност за промена на тонот и јачината на боите
побарај понуда

Серија Light is life - Wave

ribbon

Комбинација на боја и светлина што и дава на оваа кабина посебна уникатност.

Технички спецификации:
Основна боја:Бела
Држач за раце: “POWDER COATED”
Под: Високо сјајни гранитни плочки
Осветлување: Лед технологија со можност за промена на тонот и јачината на боите
побарај понуда

Серија Light is life - Wave

Prestige Deluxe

комбинација на бои во прав од широката палета на бои кои што ги нудиме со најнапредната технологија “POWDER COATED”  и  елементи од “INOX”

Технички спецификации:
Основна боја: Фарбани панели во црно-бела комбинација
Агли: “INOX SUPER MIRROR”
Плафон: “INOX SQUARE”  
Под: Гранитни плочки во црна боја
Држач за рака: “INOX SUPER MIRROR”
  *Опционално: Можност за поставување на ТВ дисплеј
Дополнителна опрема во оваа лифт кабина: “LCD DISPLAY” кој е сo можност за емитување на видео или пак да биде со можност за управување преку интернет конекција
побарај понуда

Серија Light is life - Wave

MOON

комбинација на бои во прав од широката палета на бои која ја нудиме. Кабина која што овозможува визуелно зголемување на просторот во неа.

Технички спецификации:
Основна боја: “Antracite” со вградена лед технологија на осветлување со можност за промена на бојата со помош на далечински контролер.
Втора боја: “Ambre Gold”  лед технологија на осветлување со можност за промена на секундарната боја.
Под: Високо сјајни плочки
Држач за рака: “POWDER COATED”
побарај понуда

Серија Light is life - Leaf

LEAF

Комбинација од светлина и боја, со можност за промена.

Технички спецификации :
Онсновна боја:Бела
Втора боја:Светло Сива
Држач: “INOX”
Под: Високо сјајни гранитни плочки
Осветлување: Лед, со можност за промена на боите и тонот на светлото
побарај понуда

Серија Color up your life - Black Berry

BLACK
BERRY

комбинација на бои во прав со панели од “INOX ANTIVANDAL”

Технички спецификации:
Основна Боја: “Anthracite”
   Држач за раце: “INOX SUPER MIRROR”
Под: Високо сјајни гранитни плочки
Плафон: “INOX ANTIVANDAL”
побарај понуда

Серија Color up your life

СИЛВА
ИНОКС

комбинација на ламинирани панели на ѕидовите со аголни елементи изработени од “INOX”

Технички спецификации:
Основна боја: “Applewood Glossy”
Држач за рака: “INOX MIRROR”
Под:PWC
Плафон: “INOX”
побарај понуда

Серија Color up your life

COLOUR
UP
DELUX

комбинација на бои во прав од широката палета на бои за фарбање  со најнапредната технологија “POWDER COATED” и огледало до половина од висината на кабината.  Оваа кабина е со нагласен стил за модернизам и му дава за право на нарачателот и корисникот да се чувствуваат уникатно кога се во лифтот.

Технички спецификации:
Основна боја: Пастелно зелена
Втора боја: “Antracite” која е воедно боја и на управувачката кутија на кабината
Под: “INOX SUPER MIRROR”
Држач за рака: “INOX SUPER MIRROR”
Плафон: “INOX SUPER MIRROR”
побарај понуда

Серија City life

МАСТЕР

комбинација на ламинирани панели, стакло и елементи на “INOX MIRROR”

Технички спецификации:
Основна боја: Имитација на дрво
Агли: “INOX MIRROR”
Плафон: “INOX MIRROR”
Под: Гранитни Плочки
Држачза рака: “INOX”
побарај понуда

Серија City life

ИНТЕРНО

комбинација на дрвени панели со аголни лајсни “POWDER COATED”

Технички спецификации:
Основна боја: Светло кафеава
Агли: “POWDER COATED”
Плафон: “POWDER COATED”
Под: Ламинат
Држачза рака: “POWDER COATED”
побарај понуда

Серија City life

ПРЕСТИЖ

комбинација на бои во прав од широката палета на бои кои што ги нудиме со најнапредната технологија “POWDER COATED”  и  елементи од “INOX”

Технички спецификации:
Основна боја: Фарбани панели во црно-бела комбинација
Агли: “INOX SUPER MIRROR”
Плафон: “INOX SQUARE”  
Под: Гранитни плочки во црна боја
Држачза рака: “INOX SUPER MIRROR”  
*Опционално: Можност за поставување на ТВ дисплеј
Дополнителна опрема во оваа лифт кабина: “LCD DISPLAY” кој е сo можност за емитување на видео или пак да биде со можност за управување преку интернет конекција
побарај понуда

Серија City life

LUMINOUS

комбинација која што овозможува високо луксузен сјај со помош на комбинацијата од стаклени панели и елементи на “INOX”.

Технички спецификации:
Основна боја: По избор на нарачателот од широката палета на бои
Агли: “INOX SUPER MIRROR”
Плафон: “INOX SUPER MIRROR”  
Под: Гранитни плочки
Држачза рака: “INOX SUPER MIRROR”
побарај понуда

Серија Pure life

ПАНОРАМИК

Дизајнот на oвие кабини се изработуваат во согласност со идеите и препораките на нашиот стручен тим и желбите на нарачателот.

Технички спецификации
Под : Гранитни плочки
Странични ѕидови: “INOX”
Останати спецификации: во согласност со идеите и препораките на нашиот стручен тим и желбите на нарачателот.
побарај понуда

Серија Pure life

ИНОКС
ЕСЕНС

комбинација на разни типови на “INOX” кои што му даваат на самата кабина еден поинаков дизајн

Технички спецификации:
Странични ѕидови: Комбинација “INOX ANTIVANDAL” со “INOX SUPER MIRROR”
Агли: “INOX SUPER MIRROR”
Плафон: “INOX SUPER MIRROR”
Под: Гранитни плочки
Држачза рака: “INOX”
побарај понуда

Серија Pure life

ИНОКС
ЕЛИТ

е тип на кабина создадена да ги задоволи и најистанчените вкусови на дизајнерите

Технички спецификации:
Странични ѕидови : “INOX” тип: 304 во комбинација со вертикални црни плекси дизајн линии
Плафон: “INOX” тип: 304
Под: Високо сјајни гранитни плочки
Држачза рака: “INOX”
*Опционално: Можност за поставување на ТВ дисплеј
побарај понуда

Серија Pure life

ИНОКС
ILLUSION

За љубителите на хоризонталните линии оваа кабина претставува прав избор

Странични ѕидови : “INOX” тип:304 во комбинација со хоризонтални црни плекси дизајн линии и огледало во цела висина од кабина.
Плафон: “INOX” тип: 304
Под: Гранитни плочки
Држачза рака: “INOX”
побарај понуда

Серија Pure life

ТОМС
COLOR UP

Серијата Томс е креирана со комбинирање на квалитет, естетика и едноставност. Овој резултат е доведен до совршеност со користење на пластифицирани колор панели во најразлични бои и дезени комбинирани во единствена хармонија со ламинирани подови.
побарај понуда

Samples

CEILINGS

побарај понуда

Samples

COLOURS
COLLECTION

побарај понуда

Samples

WOODEN
FACING

побарај понуда